I onsdags kväll bjöd Nespresso in till invigning av nya butiken på Kungsgatan. En 400kvm stor butik med fantastisk inredning, design och mängder av kaffe såklart!

Nespresso är mitt absoluta favoritkaffe och jag älskar hela deras koncept. Jag har ju tidigare berättat för er om kaffemaskinen jag köpte till Erik när vi firade 10 år.

Jag tycker det är riktigt imponerande hur de har lyckats skapa hype kring detta kaffevarumärke, designat snygga tillbehör som man känner att man absolut måste ha, samt designa snygga kaffemaskiner som får en given plats i var mans kök..

”Kaffeflickor” i fantastiska kreationer, skapade och designade av Bea Szenfeld.

Kaffe i mängder…

Det serverades vackra och coola kaffedrinkar – såklart!

Oscar Linnros uppträdde live och jag vann 3:e pris under kvällen :)! Snygga latteglas med tillbehör, kaffekapsar och macarons! Gissa om jag var glad!!!! Jag vinner aldrig något!

2 thoughts on “Kaffets mästare!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.