Vilken fantastisk helg det har varit  här i Stockholm. Det känns som att hela stan har blommat upp av Victoria och Daniels kärlek som spridit sig som en löpeld genom folket och staden. En underbart vackert bröllopspar som strålade så mkt kärlek och värme att man blev helt rörd. Victoria var så vacker i sin klänning designad av Pär Engsheden, väldigt smakfull och stilren och med helt fantastiska juveler till såklart. 

 I lördags promenerade vi runt  i city med start ifrån Stadshuset till Gamla Stan och Slottet för att avslutningsvis se kortegen nere vid Stureplan. Det var vi och en halv miljon andra människor 🙂 såklart! Vädret var strålande men tyvärr såg jag inte så mkt av kortegen då det var alldeles för mkt folk framför mig. Denzel satt på Eriks axlar och hade bästa platsen! Det vi missade på plats tog vi igen framför tv på kvällen sen på kvällen men det var en mäktig känsla att vara mitt i allt, ett otrolig arrangemang med logistik från Stockholm Stad och Polisen som sköttes superbra!

Dagens outfit blev mer praktisk än glammig: Gympaskor från Asics, jeans Seven, topp H&M, jacka Twist & Tango, väska Louis Vuitton.

Apropå bröllop och kärlek kom jag att tänka på att snygga underkläder är alltid lite extra kul att bära. Känner man sig fin under och bra inombords syns det oftast utåt…

Elle Macpherson Intimates lanserades i Sverige 2009 och jag tycker hon designar superfina underkläder.

Hösten och vintern 2010`s kollektion har en fin vintage-inspirerade känsla  med sofistikerade färger och feminina skärningar.

Kollektionen innehåller bla silkiga nattlinnen med spetsbrodyr och flera olika bh-modeller. Varumärket är kända för sin suveräna passform på just bh:ar och i kollektionen finns bland annat balconette, t-shirt bh, push up och formsydda bh:ar och självklart med matchande trosor till.


Kontrastfärger och spetsdetaljer är också signifikativt för Elle Macpherson Intimates och höstens kollektion går i fräscha blå-toner från ljus himmelsblå till mörkt blåsvart, men även fuschia, orange och rött syns tillsammans med basen i svart, vitt och hud.

Elle Macpherson Intimates, har fått flera priser för sin fina underklädeslinje och i Sverige hittas kollektionen bla hos NK i Stockholm och Göteborg, Åhléns City, Twilfit i Gallerian i Stockholm samt på Nelly.com.

Priserna ligger från 199- 349 kr för trosor och från 449- 699 kr för en bh. 

 

 

One thought on “Kärlek, Bröllop och snygga underkläder…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.