På fredag är det Alla Hjärtans Dag & på lördag firar vi 9-årig bröllopsdag. Jag har redan i förväg fått en väldigt fin kärlekspresent av Erik, världens bästa och finaste man….
Vi brukar inte fira Alla hjärtans dag längre då vi har bröllopsdag dagen efter. I år lägger jag lite extra krut på lördagskvällen, ska köpa hem lite goda skaldjur från Melanders till oss, champagne och massa lördagsgott till barnen. Fullt med aktiviteter hela lördagen då vi har både dans, basket och fotboll på schemat så skönt med middag hemma efter en lång dag på div ställen med barnen.
Ska jag tipsa om något fint Alla Hjärtans tips så får det nog bli Emma Israelssons vackra smycken. Perfekta till familjen el vännerna! Jag använder mina smycken dagligen!

20140211-204549.jpg

20140211-204611.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.