Tänk att det idag är 1 år sedan Keyla kom till världen….ett år som har gått så otroligt fort och varit fantastiskt, innehållsrikt och intensivt….

Hon föddes på Södersjukhuset i Stockholm och det var lika varmt då som det har varit i Stockholm idag, dvs 30grader varmt. Jag minns dagen som den var igår…..

Födelsedagsbarnet i fin klänning som hon fick av Peggy igår! (Den ursöta prinsess-tiaran i tyg och massa andra, perfekta kalas-saker såsom duk, tallrikar, ljus, serpentiner, bestick, godispåsar mm hittade jag för några veckor sedan hos Partytajm.

En perfekt sajt om det är dags för fest och du vill ha lite roligare dukning, ett speciellt tema, färger etc). Dessutom superbillig frakt, endast 29kr!

Keyla har blivit ordentligt firad idag på landet, temat gick i rosa och självklart ville hon äta själv av farmors underbart goda och hemmagjorda tårta…. 

Jag kan själv…….

Säg hej till publiken……

Jag hittade den här gamla bilden, den här fina klänningen fick Keyla av Pernilla när hon föddes, en riktig prinsessklänning, visst är den söt?!

Keyla har nu vuxit ur den nu men det är nästan så att jag vill hänga den på väggen istället för att ha den i garderoben :)!

5 thoughts on “Keyla 1 år!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.