Ursäkta sent bloggande idag men första veckan på nytt jobb har inneburit mycket jobb, rutiner och massa ny information och jag har dessutom bytt telefon och har lite problem med installationen av WordPress i den.Hoppas på att få ordning på den under helgen.

Kul med lite delade åsikter gällande den snygga (min åsikt) kappan från Acne! Jag har inte hunnit åka och prova den ännu men jag skulle skippa bältet och bära den som en vanlig kappa utan bälte i midjan!

Igår åkte vi iväg med båt till Mariefred för en heldags Kickoff hela avdelningen på jobbet inför nya budgetåret! Vi byggde lådbilar, hade vinprovning och njöt av mycket god mat, drycker och prisutdelningar & massa skratt! En riktigt lyckad dag!

Båtturen till Mariefred tog ca 3 timmar och vädret var heeelt underbart & vi startade dagen med champagnefrukost! Inte så dumt…

(Skinnjacka med pälskrage Jofama)

Idag njuter vi av det härliga vädret och just nu förbereder jag lite saker inför kvällen! Hopppas ni har en härlig lördag!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.