Idag bjöd KICKS in till pressfrukost för att berätta om lanseringen av deras webshop som sker 25 augusti. Det var representanter ifrån Lóreal och Estée Lauder på plats för att diskutera problematiken med den oauktoriserade handeln av lyxprodukter på nätet. Tyvärr satt jag fast i möte och missade denna träff som jag tror var väldigt intressant att ta del av.


KICKS blir Sveriges första auktoriserade nätåterförsäljare av varumärken såsom MAC, Lancome, Biotherm, Clinique etc. Bra att känna till då det florerar en hel del kopior och oäkta produkter på nätet.

KICKS erbjuder dessutom Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård och erbjuder även utbildade hudterapeuter och makeupartister som hjälper dig att hitta rätt i denna beautydjungeln!

Håll utkik, den 25 augusti lanseras äntligen webshopen! 

One thought on “KICKS + webshop = sant

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.