Idag har jag och barnen haft några timmars ”kidshours” ute på Kids Court i Kista Galleria där Skugge & Co bjöd på barnaktiviteter, boksigneringar av Ann Söderlund och Katarina Januch, ansiktsmålningar, barnfotograferingar, barnklippningar och en hel hel del annat kul! Denzel hade en rolig dag med Lennox & Calista och allt stim, ljud och aktiviteter gjorde att vi nog alla tre var heelt slut när det var dags att bege sig hemåt!

Smarrig frukost, nybakade scones med mascarpone och jordgubbar var en favorit hos både oss och barnen!

Ansiktsmålning a´la Batman var väldigt poppis!

En väldigt bestämd ung dam ute på promenad…..

Denzel, Lotta & Mikaela i väntan på att Lennox & Calista ska bli klara, det var gratis klippning  för alla barn på salongen som låg uppe på Kids Court.

Trötta men tappra efter några timmars lek, stoj & shopping….

(Päls Paul & Joe, halsduk Louis Vuitton, jeans Acne, väska Louis Vuitton)

4 thoughts on “Kids Court!

 1. Anna

  Vad gullig du är… Härlig dag ni har haft! Vad kul att få se dina barn. Batman var ju grym!! Lill tjejen söt som en prinsessa! påminner mig om när min tjej, Julia (nu 12år) var liten, hade redan då egen vilja:-) Sen har vi Eric som hunnit bli 14 i år, tänk när han också såg lyrisk av att bli målad till batman…. Åren bara försvinner!! älskar din sjal, sååååå himla snygg att jag nästan dör!! Själv har jag tillbringat dagen med att gå på stan i vår stad och shoppat lite nya skönhets produkter till mig, är helt såld på Emma S!! Letar också efter en varmare jacka/kappa men gick bet. Skam den som ger sig, SKA hitta en!! 🙂 Kram Anna

  Reply
 2. Anna

  Tänkte bara tala om att jag nu har bestämt mig. På min önskelista står en ID-bricka i silver från Manolin !! Tack för det fina tipset Shatilla.
  Kram

  Reply
 3. Shatilla

  Underbart Anna 🙂 Tor att du kommer bli mer än nöjd med Manolinsmycket! Jag har även själv några favoriter i Emma S-serien, alltid kul att testa nytt.
  Ha en mysig söndagskväll!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.