Idag mina vänner är det Kladdkakans dag, visste ni detta? Ny info för mig men jag tar alla tillfällen jag får att äta choklad som jag älskar och just en riktigt kladdig god kladdkaka tillhör mina absoluta dessert favoriter!

För några veckor sedan korades Sveriges godaste kladdkaka i Arlas kladdkakerace 2012 och det receptet hittade jag här.

Mmmmm…

Om jag hinner idag vore det underbart att slänga ihop ovan kladdkaka till en kopp god Nespressokaffe, det finns en hel del nya, goda smaker bla limiterade Hawaii Kona som jag gärna testar…

Dock står det en hel del på schemat idag, bla ska det hinnas med en mediabyråaktivitet nu på morgonkvisten och sen Tidskriftsdagen på Sthlm Water Front i eftermiddag & ikväll…

One thought on “Kladdkakans dag!

  1. Neta

    Har en fråga till dig som har koll på mode.
    Var på en dans i lördags och såg en tjej med en så urläcker handväska, den var som en vanlig halvstor väska med handtag, men med en ganska blingad och högklackad sko i ena sidan. Så läcker och skulle vara en perfekt julklapp till min 19-åring.
    Har du någon aning om var man kan köpa den?

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.