shampoo

Kli i hårbotten i tiden när man ständigt får mail från skola och dagis om att det är lössinvasion gör ju att man får panik. Dock har jag haft problem med känslig hårbotten ett tag och fick därför tips om att testa detta märke – Relieve. Shampoo och Balsam för känslig hårbotten, naturligt framtagna och inga tillsatser. De ska tydligen vara bra om du vill hålla mjäll och klåda borta. Lugnar irriterad skalp och har en kylande effekt samt återställer håret och hårbottens rätta fuktbalans.

RELIEVE produkterna är oparfymerade och innehåller inga färgämnen samt är fria från parabener. Produkten har inte testat på djur. Japp – lika bra att testa!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + åtta =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.