Kom igen nu….

sep
2010
24

Skrivet av: inom Shopping och Mode

3 kommentarer

I tisdag var jag och Lotta och körde träning i Hagaparken inför nästa veckas Topplopp som arrangeras av tidningen Topphälsa. 5 km ska springas nästa lördag och jag kan helt ärligt säga att det inte har blivit så många löppass som jag planerat. Man märker att hösten sakta närmar sig då det nästan är mörkt nu vid 19-tiden på kvällen och mkt kyligare i luften än tidigare. Vi körde intervallträning 5 * 800m och jag var heeelt död efteråt. Smärtan i kroppen dagen efter var nästan olidlig….I helgen måste jag hinna med att springa en vända till…

Springcoachen Caroline är grym på att springa och peppa.

Trött men glad :)! Mina nya Pumaskor är grymt snabba :)!

Topploppet går av stapeln den 2 oktober kl 14 i hagaparken i Stockholm, är det någon av er bloggläsare som ska springa detta lopp?

Kom gärna förbi och heja om ni är med och springer eller har vägarna förbi!3 kommentarer

  1. Tina
  2. My
  3. Lollo

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar