I tisdag var jag och Lotta och körde träning i Hagaparken inför nästa veckas Topplopp som arrangeras av tidningen Topphälsa. 5 km ska springas nästa lördag och jag kan helt ärligt säga att det inte har blivit så många löppass som jag planerat. Man märker att hösten sakta närmar sig då det nästan är mörkt nu vid 19-tiden på kvällen och mkt kyligare i luften än tidigare. Vi körde intervallträning 5 * 800m och jag var heeelt död efteråt. Smärtan i kroppen dagen efter var nästan olidlig….I helgen måste jag hinna med att springa en vända till…

Springcoachen Caroline är grym på att springa och peppa.

Trött men glad :)! Mina nya Pumaskor är grymt snabba :)!

Topploppet går av stapeln den 2 oktober kl 14 i hagaparken i Stockholm, är det någon av er bloggläsare som ska springa detta lopp?

Kom gärna förbi och heja om ni är med och springer eller har vägarna förbi!

3 thoughts on “Kom igen nu….

  1. Tina

    Jag ska försöka mig på att springa Topploppet, 10 km. Testade förra helgen ett 10 km:s lopp i hällregn så nog vet jag vad jag ger mig in på. Tyvärr har jag nu åkt på halsont…vilket ju gör att det blir trängingsuppehåll nga dagar.

    Kan berätta att känslan att ha klarat 10 km i regn gjorde mig stark!!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.