I veckan fick jag ett mail från något som heter www.meatballs.se! Jag älskar köttbullar så det var ju klart att jag var tvungen att kolla in vad det var för något. Idén är lika enkel som genial. Några killar på söder har öppnat upp ett ställe på Nytorgsgatan 30 där de tillagar köttbullar med samma omsorg och kärlek som på krogen. Den här butiken måste jag bara kolla in – Nytorgsgatan 30!

20131223-101548.jpg

Ikväll gör vi dock våra egna köttbullar och jag tänkte även passa på att göra lite pannbiffar att frysa in och ha mellandagarna. Jag är inne och jobbar några timmar nu men ikväll blir det till att fixa lite mat inför imorgon.

Att det blev ett matinlägg idag…kan bero på att jag just nu är lite hungrig….:)

2 thoughts on “Köttbullar!

  1. I became encouraged this site via my personal relative. I’m no longer confident when it submit is usually provided by your ex while who else comprehend this sort of described about our challenge. You’re incredible! Many thanks!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.