La Tulipe by Byredo..

mar
2010
31

Skrivet av: inom Shopping och Mode

5 kommentarer

Byredo Parfums lanserar den 7 april sin nya doft, La Tulipe och firar det med att öppna en temporär boutique i samarbete med St Martins Lane Hotel i London. La Tulipe Store huserar i hotellets Front Room.

När Byredo Parfums för första gången öppnar en självständig butik utomlands är det London och Philippe Starck-designade hotellet St Martins Lane som står som värdar. Ett minimalistiskt och sobert sagorum är platsen där parfymhusets nya doft, La Tulipe premiärvisas. Tillsammans med de nio andra parfymerna och doftljusen fyller Byredos karakteristiska dofter det ansedda hotellet i Londons Westend.

Den nya doften, La Tulipe har utvecklats av den världsomnämnde parfymören Jerome Epinette tillsammans med Byredos grundare Ben Gorham. Doften öppnar med rabarber, cyclamen och freesia. Hjärtat båstår av en naturlig tulpan och presenteras på en bas av ljusa träslag och vetiver.

La Tulipe Store är endast öppen mellan 7:e april och 31:a maj, så har du vägarna förbi så är både hotellet och utställningen värd en titt.

Min favorit bland Byredodofterna är Blanche men La Tulipe är en underbar vårdoft som även den kommer användas flitigt den närmaste tiden. I Stockholm hittar du Byredodofterna i deras webshop, egna butik på Mäster Samuelsgatan eller på NK.

 5 kommentarer

  1. Emma
  2. Metrobloggen.se/meandmydays
  3. Linda
  4. C
  5. Shatilla Holm

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar