På Grammy Awards som gick av stapeln tidigare i år kunde vi se  Gaga i en klänning från Armani som var minst sagt uppseeväckande. Armani har just nu en utställning om ni har vägarna  förbi New York mellan 5-21 mars. Här visas en utställning med många Armani-skapelser som visats på röda mattan i olika sammanhang inkl Gaga-klänningen.


Utställningen sker i samband med butiksöppningen på 5.e Avenyn i New York. Dom nya kostymerna består av byxlösa, glittriga, axelvolymiga kroppsdräkter ( en look som sångerskan skapade till sig själv och som har haft stor impakt på modetrender). En geometrisk, metallisk miniklänning. En fotvid svart läder och lack trenchcoat. Lady Gaga släpper även en bok till hösten: Critical Mass Fashion.  En bok som bygger på hennes olika looks och image.


 

Fantastiska illustrationer!

 

 

4 thoughts on “Lady Gaga + Armani

  1. AnnaSö

    Hej Du skrev om en klocka i en halskedja från Marc Jacobs till Alla hjärtans dag. vet du var man kan köpa den de hade den inte på NK när jag frågade.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 20 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.