År 1927 startade Jesse G. Bell ett familjeföretag inom kosmetik, vid namn Bonne Bell Company. De var en av de första som valde att rikta sina produkter mot ungdomar, en idag viktig marknad inom kosmetikabranchen. Ett av varumärkena som Jesse G. Bell har utvecklat är Lip Smackers – som idag är marknadsledande i USA inom sin nisch.
Den första Lip Smacker tillverkades 1973. Den första smaken på marknaden var jordgubb. Att lansera en produkt för läpparna med fruktsmak var innovativt i sig (första på marknaden), men den perfekta storleken och utformningen var nyskapande och banbrytande inom kosmetikaindustrin.

Lip Smackers säljs idag i Sverige på bland annat Kicks, Åhléns och Kappahl.

Lip Smacker har under åren samarbetat med en rad företag. Ett vinnande koncept har varit samarbetet mellan Coca Cola och Lip Smacker där det nu lanseras nya smaker och produkter.

Ett Lip Smacker kostar 25kr och finns du även med smakerna Sprite och Fanta. Även dessa med smak och doft precis som drycken.

Lip Smacker Coca Cola smakar och luktar som “the real deal”. Lip Balm är fuktgivande och gör dina läppar mjuka och glansiga.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.