Den är veckan lanserar Lindex en egen serie makeup i sina butiker ich online. Sortimentet kommer att inkludera mascara, eyeliner, eye shadow, foundation, puder, concealer, rouge, nagellack, läppstift och lipgloss. Även kroppsprodukter lanseras och de är hållbara och Svanen-märkta. Svanen fokuserar på miljöaspekter som kemikalier, vatten, energi och avfall.I kroppsvårdskollektionen ingår body wash, body lotion, sugar scrub, body butter, hand wash och hand cream.

För att komplettera konceptet kommer Lindex Beauty även att innehålla olika makeup-borstar gjorda av syntetiskthår, pincetter, makeup removers och bomullsrondeller.Samtliga Lindex Beauty produkter har producerats enligt EU-restriktioner, är allergitestade och har inte testats på djur.  

   

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.