Jag älskar Louis Vuittons armband och samlar speciellt på de armband som delas ut vid öppning av nya butiker runt om i världen. Varje gång en ny butik öppnas upp får de inbjudna gäster ett unikt armband på lanseringsfesten och dessa färger på armbanden går ej att köpa.  De är numrerade och en mix av plast/mocka.  Jag har haft förmånen att besöka dessa event och har två armband. Ett från den första butiken som öppnade i Stockholm år 2000 samt ett från när man flyttade butiken till nuvarande adress 2010. Färgerna på armbanden är brunt och grönt. (Ska visa er vid tillfälle om intresse finns).

Nedan smyckeskollektion från  Louis Vuitton är den nya smyckeskollektion och jag gillar den verkligen. 1960-talsaktig, starka färger och som innehåller fyra olika stylar, Damier Perle, Eye Candy, Cosmopolitan och Cocktail tropical.

Modellerna på bilderna kommer från världens alla hörn, och har handplockats av Louis Vuitton på grund av sin personliga stil och känsla för mode.

Här hittar du skådespelerskor från New York, studenter från Milano, sångerskor från Paris och fashionistor från London.

2 thoughts on “Louis Vuittons fina smycken!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.