Efter flera dagar med massor av sol kan det vara väldigt skönt att lägga en fuktgivande,svalkande ansiktsmask på kvällen. Detta gjorde jag igårkväll.

Jag testade denna mask ifrån Kanebo/Sensai som är en tiominuters-mask som du lägger som ett ark över ansiktet (den har hål för ögon, näsa mun) och är dränkt med härlig lotion som ger en intensiv återfuktning till ansiktet och lugnar bla blossande solsveda. Underbart skönt och riktig hemmalyx! Dock anings lite för parfymererad för att falla mig helt i smaken.

Om man vill kan man även lägga masken i kylen en stund innan för att få den extra sval.

Som ni ser så är masken genomdränkt i lotion och formas efter ansiktet (Hahahaha jag ser verkligen inte klok ut men det bjuder jag på :)!) Masken lämnar en silkeslen hud efteråt!

Denna mask är förpackad en och en, vilket är perfekt när man ska resa iväg. Masken köps som 8-pack, men ska man bli fin så kostar det. Priset för 8 ark är 1 095kr!  

 

One thought on “Lugnande ansiktsmask a'la Kanebo/Sensai

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.