I fredags var vi på middag hos vänner och jag fick för första gången se LUXE Cityguides.  Perfekta cityguider som finns för flera olika städer runt om i världen!

Ett perfekt semestertips om du ska ut och resa i världen till någon ny stad och behöver lite bra tips på olika saker.  Vilka restauranger som gäller, vart den bästa shoppingen finns och vilka hotell man ska bo på. Dessutom skrivna med ett skönt språk och humor.

Våra vänner Maria & Magnus har beställt några och har flera olika städer och jag kikade i  Stockholmsguiden. Den innehöll riktigt bra restaurang, hotell och shoppingtips! Extra kul är att jag känner tjejen som tipsat om Sthlms-ställena i just denna guide :)!

Fina Maria och hennes man Magnus bjöd på en underbar thai-inspirerad middag med tonfisk och nudlar som hade helt fantastiska smaker. Vi satt ute hela kvällen och njöt av det härliga vädret!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − arton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.