Silke är känt som en ”andra hud” och tack vare sin mjuka konsistens och minimala genomtränglighet är den en av världens mest värdefulla fiber.

SENSAI`s produkter innehåller silke och deras hudvårdsmetod är baserad på daglig dubbel rengöring, dubbel åter fuktning och dubbel applicering.

20120221-205433.jpg

Sensai Prime Solutions är en ny produkt som återupplivar hudceller som blivit mindre mottagliga med åldern och återfuktar huden. Prime Solution tar rutinen för dubbel återfuktning ”SAHO” till en helt ny nivå. Det har tagit ca 20 års forskning i cell-till-cellkommunikation för att få fram denna produkt.

Prime Solution används som en klassisk ”Sensai Lotion” och utgör steg 1 i dubbel återfuktning. Koishimaru Silk ger huden en intensiv återfuktning samtidigt som Sanzashi (Hagtorn) Extrakt boostar hudcellernas mottaglighet och aktiverar även den viktiga cellkommunikationen som avtar i takt med att vi blir äldre. Produkten har en mild doft.

Jag hittade den hos Skincity som har ett bra utbud på olika hudvårdsmärken och produkter.

One thought on “Lyxfukt från Sensai….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.