Tack för era fina peppande kommentarer, de värmer! Ja antar att det är vintermörkret som gör att man känner sig  konstant trött i kombination med för lite sömn på sistone (Keyla sover inte hela natten igenom utan vaknar oftast ett par gånger varje natt, vilket just nu känns väldigt påtagligt….)

Makeup märket Mac är så duktiga på spännande samarbeten, bl a har man lanserat produkter på temat Hello Kitty och jobbat ihop snygga förpackningar och färger med designteamet på Dsquared.

I nästa veckan landar nästa kollektion under namnet Venomous Villains och den här gången är det elaka seriefigurer som t ex Cruella som står för inspirationen.

Kollektionen består av läppstift, ögonskuggor och självklart pennor att forma fram rätt skarpa look på brynen. Produkterna är verkligen fantasifulla!

3 thoughts on “MAC + elaka seriefigurer…

 1. Anna

  Hejsan fina Shatilla!
  Tänkte bara säga att jag älskar din blogg och läser den varje morgon då min son tar sin ’morgon nap’. Massor med bra tips!!!

  Ha en underbar dag!

  Reply
 2. Anna

  Vilket roligt samarbete, förpackningarna ser härliga ut! Känner igen det där med att inte få sova…jobbig period. Men jag kan trösta dig med att den går över, Håll ut bara! Kramiz Anna

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.