Jag älskar modemagasin, svenska som internationella och jag gjorde det långt innan jag börjde jobba med magasin men det är klart efter att ha jobbat på olika tidningsförlag i över 13 år så blir man lite skadad :). Det är ingen avkoppling att läsa ett magasin idag utan jag kollar alltid in annonserna först (trots att jag slutade på Hachette för mer än 1 år sedan ) men jag älskar verkligen att bläddra i magasin och både drömma mig bort och inspireras av nya trender etc. Svårt att förklara – men en självklarhet i mitt liv som jag säkert spenderar en halv förmögenhet på:)!

Just nu har jag en rejäl bunt som jag tänkte bläddra igenom tillsammans med ett glas rött ikväll, underbart!

Äntligen fredagkväll och en hel helg framför sig! Dagen har gått i ett rasande tempo med telefonmöten, bloggmöte med Pernilla, Monika och David uppe på vackra Hornspucken på söder och hämtning på dagis just när man tycker att dagen har börjat… 

Dagens plagg blev svart topp och grå cardigan från Capri Collection, scarf från Alexander Mc Queen, svarta skinnbyxor från Jofama, skor Acne och väska Marc by Marc Jacobs.

Pernilla djupt koncentrerad under vårt bloggmöte….

Önskar er en trevlig fredagkväll mina bloggvänner och tack för att ni gillar min blogg och för era fina kommentarer!

3 thoughts on “Magasin, möte och mys….

  1. Jenny i England

    Hej……I LOVE MAGS TOOOOO! Det finns inget battre an att ta mig ett bad efter en hektisk dag, ta ett glas vin och lasa magazines…..

    Har ni ”In Style” i Sverige? Grazia (lite som Plaza tror jag) och RED ar ocksa bra med annat smatt och gott som inte bara handlar om mode.

    Kram

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.