Jag är en sann magasin-nörd & äääälskar att läsa magasin. Mode, mat, Inredning, livstil – jag plöjer säker 40-50 olika magasin/månad. Nu ska tilläggas att jag har jobbat med magasin i mediabranschen de senaste 15 åren och är ”lätt skadad” när det gäller att läsa magasin! I love it! Det är min egentid & min valda tid med en favorit. Visst läser jag även en del digitalt el i IPad men den fysiska tidningen föredrar jag trots allt fortfarande hemma i favoritfåtöljen framför brasan.

Några nya nr av månadens skörd ligger hemma på soffbordet & jag ser fram emot helgen då dessa ska läsas!

20130417-211022.jpg
Har ni några favoriter bland svenska magasin?

Ni som är nya läsare här på bloggen & även har Instagram – vill ni följa mig där hittar ni mig på shatilllah!

3 thoughts on “Magasin-nörd?

  1. Marie

    Älskar pappret och en rykande kopp kaffe/te. Grotta ner mig i fåtöljen och sen sluka allt som poppar ur tidningen. Speciellt femina, sköna hem och så min ”landstidning” Skåne. Trevlig kväll:-))

    Reply
  2. Shatilla

    Hej Marie! Håller helt med, tidningarna du nämner är favoriter även hos mig.Skåne har jag däremot inte läst, ska genast kolla in den :)! Trevlig helg!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.