Igårkväll hade jag en magisk kväll med mina härliga, gamla tjejkompisar! Ni vet en sån där kväll när man hinner ses och prata i lugn och ro, skratta, fyll på med bra energier och bara umgås! Som Peggy säger – det var Magiiiii :)!

Vi började kvällen på nya, trendiga Orangeriet på Kungsholmen där vi serverades så här färgglada drinkar! Jag tror att den innehöll bla persika, lime, citron, mynta och soda! Supergod!

Peggan och jag! (Min jacka är från Jofama och toppen är nyinköpt från H&M (Sidenstycke fram och tyg/bomull i ryggen, halsband Bulgari, armband Bottega Veneta). 

Min vän Carola!

Jag kan verkligen rekommendera att gå förbi Orangeriet på Norr Mälarstrand om ni inte testat det, lättare mat serveras och väldigt mycket goda drinkar! Vi hade bokat bord på restaurang Kungsholmen vägg i vägg och gick därför vidare in dit för middag!

Idag såg vi Prideparaden på stan och det hanns även med lite shopping, bla den fina, korta kjolen som jag tipsade om i veckan från Lindex, ett par nya löparskor ifrån Asics och en puderfärgad topp med ”rynkade axlar” som jag tror kommer väl till användning i höst.

 

2 thoughts on “Magiii….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

7 − 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.