Kronprinsessan Victoria klipper bandet och inviger Mercedes Benz Fashionweek idag och stämningen i Berns Stora Salongen idag var nästan magisk. En kunglighet i lokalen och en couturedesigner inleder modeveckan.

Fadi el Khoury visar en magisk kollektion i skira tyger, vackra detaljer och olika nyanser av vitt, benvitt och puderrosa och guld. Musiken och inramningen på slutet var otroligt vackert.

(Bilder tagna av Mathias Nordgren)

2 thoughts on “Magiskt Fadi el Khoury!

  1. Lisa

    Jag tyckte Victorias klänning var för stor.Den satt illa på henne och hade en konstig överbliven hög med tyg på ena axeln. Dessutom så var hennes frisyr inte så klädsam på henne och hon borde ha rådgivits att välja stora mjuka lockar istället. Nej – en stylist måste kunna prestera bättre än så här.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.