Make love not War

Okt
2010
25

Skrivet av: inom Shopping och Mode

4 kommentarer

En helg full med aktiviteter as usual, allt ifrån Loppis 1 års kalas på Café Opera, Hajv Fajv-träning och barnkalas. Tyvärr glömde jag min kamera, så jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder från Loppi-kalaset.

Det var 300 barn på plats, ungefär lika många barnvagnar, det bjöds på cupcakes,ansiktsmålningar och ballonger. Pernilla uppträdde på scen och var grym som vanligt. Vilken live-pipa hon har, jag blir så grymt imponerad och stolt som en tupp varje gång man ser henne uppträda :)!

I helgen såg jag för första gången Per Gessles fru Åsa`s  egendesignade och snygga belysningskollektion som säljs exklusivt på Mio Möbler. Kollektionen heter Make Love Not War och priserna är från 995kr.

Jag tycker att snygga lampor är bland det svåraste som finns att hitta och bland det tråkigaste att köpa 🙂 , men denna tyckte jag var riktigt snygg!

Fler fina designsamarbeten kan hittas hos Rädda Barnens webshop,  En riktigt bra idé av Rädda Barnen att samla duktiga designers som tar fram produkter som säljs exklusivt i deras shop samtidigt som en del av pengarna går direkt till Rädda Barnens arbete för barns rättigheter runt om i världen.

Amelie Hegardt har gjort nedan illustration, med inslag av blödande bläck, gouache och pastell. Ursprungligen gjord för tidningen Habit och nu tryckt exklusivt för Rädda Barnen.

Priset på nedan illustration är 1295kr.4 kommentarer

  1. Helene
  2. shatilla
  3. Jeanna
  4. shatilla

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar