Idag var jag på inspirerande lunch anordnad av WeRFamily och Loppi.se. Olika företag och varumärken presenterade sina vårnyheter och bland dagens samarbetspartners var bla SATS, The Body Shop, Mammabikten och Loppi. Det bjöds på lunch i hälsans tecken från Blueberry och de inbjudna blev intervjuade av Cecilia Blankens (Mix Megapol och Mama-bloggare).

Cecilia Blankens intervjuar Charlotta Wågert, grundare av Loppi

The Body Shop presenterade flera ekologiska hudvårdsnyheter (samt en ny doft – citron i min personliga favoritprodukt från BS – bodybutter). Den är perfekt för torr vinterhy!

SATS berättade om  SATS Kids Play och  SATS Family Convention som kommer äga rum senare i vår. (Tyvärr har jag precis sagt upp mitt SATS-kort i brist på tid att träna…..) Mammabikten verkar vara ett spännande projekt som Bonnier precis har lanserat, ett event,en sajt och ett webbtvformat som leds av Ann Söderlund i vår som går ut på att alla mammor ska dela med sig, känna igen sig och inte känna skuld i det som ej hinns med eller prioriteras. Helt enkelt ta av sig duktighetsmössan och visa upp smulorna på bordet :)!

Ann Söderlund berättar om Mammabikten 2010.

Bor du i Stockholm och vill du slå ett extra slag för alla världens kvinnor som dör i onödan på grund av obefintlig mödravård och osäkra aborter kan jag tipsa dig om barnvagnsmarschen som går av stapeln den 8 mars kl 12 i korsningen Hamngatan/Kungsträdgården. Arrangör ä RFSU och kampanjen heter Unit for Women och alla som deltar får ett designat regnskydd av Liselott Watkins till barnvagnen!

 

 

 Dagens bästa surprise var brevet från H&M innehållandes bonuscheckar :)! Dags för vårshopping!!!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 18 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.