Modeveckan inleds idag & jag har en ny kompis som ska färda mig framåt snabbt, smidigt och miljövänligt dessa 3 modedagar. Sträckan är bla Bromma-Stadshagen-Berns-Kungsträdgården-Berns-Stadshagen-Bromma. Jag håller tummarna för att vi slipper regn!

Visst är den fin? Jag tycker den är sååå fin, älskar orange och de fantastiska detaljerna på sadel och handtag.Cykeln är smidig & lätt, jag provcyklade en del i helgen och jag gillar verkligen att man har väskan framför sig på pakethållaren istället för bakom dig som det är på de flesta cyklar.

Jag är livrädd för att den ska bli stulen i city…

Snyggt med detaljer i orange. (Finns även som grön cykel)

Porteur heter märket och cyklarna görs i begränsad upplaga och för varje såld cykel skänker företaget Porteur en cykel till UNICEF-projekt i utvecklingsländer.Riktigt bra! Cyklarna finns till försäljning via Porteur.cc.

Dagens första visning idag är Fadi el Coury därefter Stylein och jag hoppas även hinna med Carin Wester ikväll, med andra ord en helt fantastisk måndag!

5 thoughts on “Måndag & full fart framåt!

  1. Lotta

    Jättefin cykel men också fin tjej med en snygg outfit! Vart har du hittat leopard linnet och nyfiken som jag är, blusen som du har över?? Så fint! Ha en fortsatt trevlig kväll:) Lotta

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.