Då var det måndagmorgon och ny vecka igen!

Dagen är fullmatad med möten & jag hoppas även orka/hinna med ett träningspass på lunchen! Jag har laddat upp här hemma med torkade gojibär, torkade granatäpplen, spirulinapulver och massa färska frukter. Vi börjar  dagen med goda & nyttiga smoothies varje morgon sedan några veckor tillbaka  och jag hoppas att det håller i sig!

Jag är grymt peppad att försöka hålla 3 pass träning per vecka & då gäller det att hålla sig frisk! Vill bara mata kroppen med nyttiga vitaminer, antioxidanter och grönt just nu!

Jag fick några frågor i kommentarsfältet på mina tidigare inläg och här kommer några svar:

Sophia: vår matta under matbordet är en mönstrad plastmatta som inköptes vid Sankt Eriksplan för flera år sedan, jag kommer tyvärr ej ihåg märket och butiken finns tyvärr inte heller kvar. Däremot kan jag varmt rekommendera Pappelina som gör superfina plastmattor som är perfekta under matbordet.

A: Snygga mammakläder hittade jag hos BOOB, Sono Vaso och Proud när jag var gravid. Idag är ju modet ganska tacksamt och flera trender går att bära även som gravid, bara att köpa en strl större! H&M & gina Tricot har bra utbud på baslinnen, bastoppar och klänningar. Kolla även in Topshop & Asos.com!

Fushiarosa klänning från Proud

Det här är ett riktigt mirakelplagg, jag använder min ofta. Magic Maternity Tube från Boob är ett plagg med skön, följsam passform och helt utan sömmar. Den kan bäras på oändligt många sätt, till exempel som klänning, kjol, topp eller maggördel. Längden är flexibel och enkel att justera.

Spets & orange från Asos, very spring!

Lollo: Såg inlägget och kan bara hålla med, utbudet såg riktigt fint ut! Nu är man sugen på vår :)!

Ha en underbar vecka alla fina läsare!

4 thoughts on “Måndag hela veckan…

 1. Eva

  Hej
  Är du snäll och delar med dej av recepten på de goda smoothies?
  Jag blev inspirerad och ska försöka fixa till sådana här!
  Ha det bra!//Eva

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.