Mellan den 11-24 april går vårens mästerskap i hudvård av stapeln på NK. Har du vägarna förbi så missa inte den kreativa och häftiga skyltningen! Jag gick förbi där igår och jag tycker skyltningen är hetl genialisk, snygg, kreativ och väldigt cool med kopplingen till sportmästerskap.

20120412-214129.jpg

 

20120412-214144.jpg

Under våren gästas dessutom NK Kosmetik av experter från olika varumärken för att ge råd och tips om hur du kan ta hand om din hud på bästa sätt. Ta tillfället i akt att boka in en kostnadsfri konsultation med din favorit nedan på NK Kosmetik. Antalet platser är begränsat.

11-14 april Sisley.
12-13 april Rodial.

14 och 21 april Akademikliniken.
15 och 20 april BioEffect.

Det är full skönhets och doftfokus på NK Kosmetik dessa veckor så missa inte massor av bra skönhetserbjudanden, tävlingar och happenings där!

One thought on “Mästerskap i hudvård!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.