Här kommer Maylas visning från i torsdags! Vårkollektionen är inspirerad av The Great Gatsby och kollektionen är fylld med vackra klänningar i siden som ger en lyxig känsla.

Modellernas turbaner var riktigt coola och jag gillar mönstermixen i denna kollektion samt det nya konceptet ”One of a Kind”, unika klänningar med speciella prints för var och en av plaggen! Unikt & smart!

5 thoughts on “Mayla s/s 2012

 1. Maria

  Alltså.. jag fattar inte är jag dum i huvudet eller?? tycker inte att nån av modellern går speciellt snyggt i högklackat, det var en i svart som jag tyckte gick snyggt men resten dom knä:ar ju så otroligt.
  Är det snyggt tycker du??
  jag har fått lära mig av min gamla morfar hur man går i högklackat, och det vill jag lova var lång och hård träning – han var stenhård.
  Kan du inte gå i det ska du låta bli – jag håller faktsikt med, det är dessutom många ute på stan som inte heller kan gå i högklackat!!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.