Temat är Breakfast at Tiffany`s och Stora Salongen på Berns är fullsatt, lokalen är dekorerad med små runda bord längs catwalken och det serveras kaffe & lättare frukost, så underbart rätt att ta temat ända ut i salongen och till besökarna.

En kollektion som jag tycker är Maylas starkaste hittills, fantastiska byxdressar, toppar och byxor  med härligt inspirerande prints och flera sidenklänningar som känns som känns tydligt Maylas signum.

(Bilder: MBFW)

Härlig musik i högtalarna, snygga accessoarer, hår &  modeller! Såå snygg helhet på denna visning! Jag kommer att köa för flera av plaggen i vår!

3 thoughts on “Mayla s/s 2013

  1. Baidrelis

    Ni me5ste ta ne5got band som kan matcha BFMV iaf. Alltse5 det me5ste vara metal. Bring Me The Horizon och In Flames skllue vara grymt men annars A Day To Remember. Hoppas ni fe5r dit ne5got grymt metalband iaf, jag vill anve4nda mitt grf6nan-kort!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + sju =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.