Cecilia Blankens har fortsatt sitt samarbete med barnklädesmärket Me&I. Denna gång är det dock ej barnkläder hon har designat utan 6 superfina plagg till oss mammor!

Kollektionen är enfärgade kläder som kan användas varje dag och vid de flesta tillfällen.  Sex användbara plagg i färgerna svart och camel med skön passform som ska passar de flesta kroppar!

Cool and comfy leggings i plysch. Grymt skön passform och perfekta när det börjar bli lite kallare ute. Pris 375kr.

Snygg topp med lagda veck på axeln, ganska mycket vidd och snygg längd. Pris 325kr

11 thoughts on “Me&I + Cecilia Blankens

 1. Mija

  Hej!
  Jag måste vara helt väck, men jag förstår inte alls hur man kan beställa/köpa dessa kläder?? Jag går in på deras hemsida, men dessa leggings hittar jag inte ens där?? Hjälp mig att handla! *förvirrad*

  Hälsningar Mija

  Reply
 2. Kristina

  Hon har faktiskt designat barnkläder även denna gång, fick precis hem en jättefin zebra randig kofta i kamel/off white med turkosa knappar till min dotter.

  Reply
 3. Marianne

  Gå till ”så handlar du”
  ”handla direkt av säljare”
  Fyll i så ringer en säljare dig!

  Me&i är ett företag som gynnar sina säljare också så dom har ingen web shop när det är säsong för säljare att åka på sina visningar 🙂

  Coolt att får sin egen personal-shopper till att ringa dig :-))) Mycket bättre än att gissa storlekar med! 🙂

  Mvh Marianne
  Säljare i Varberg

  Reply
 4. Cammi

  Det går endast att handla pågående höstkollektion via säljare. I webshoppen finns bara kläder ur tidigare kollektioner. Antingen så loggar du in på http://www.meandi.se och pekar du på ”så handlar du” och sen klickar du på ”handla direkt från säljare”. En säljare kontaktar då dig och du kan beställa 🙂

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.