Vad roligt att flera av er funderat på Aruba och en  del tom varit där! Vi är jättenöjda med vår resa och det var första  gången som vi besökte Aruba. Flygresan gick bra med två små barn.  11 timmars flight dit (med ett kort stopp i Oslo för att hämta upp  flera resenärer) och något kortare flygresa hem. Vi bodde på ett  hotell som hette Divi all inklusive som vi bokat via VING efter  rekommendationer från några vänner. (det går att boka både hotell som ej har all inklusive eller lägenhet). Vårt hotell låg precis vid stranden med ett perfekt läge för en mix av poolbad och stranden. Barnpool fanns så Keyla lekte nästan dagligen även i den.
Hotellet var rent och var fräscht, men jag kan int riktigt hålla Vings betyg på 4,3. Det var ganska slitet och skulle behöa en lättare renovering. Vi bytte rum en gång då det första rummet vi fick var alldeles mörkt, ofräscht och inte alls höll den kvalite som vi sett på bilderna. Vi fick ett nytt rum efter några dagar med utsikt mot havet och som var mycket ljusare och fräschare. Det fanns gym på hotellet Tamarin som låg precis bredvid som vi nyttjade nästan dagligen om vi ej sprang på stranden och 4st a la carte restauranger som fritt fick nyttjas och bokas av alla gäster. Maten var enkel men fräsch. Det fanns alltid något gott kött eller fisk samt sallad som man kunde välja och en stor variation på drycker och alkhol om man så önskade det. Det jag uppskattade mest med Aruba var klimatat, havet och värmen. Ett stort plus att hotellet låg precis vid stranden och att det var nära till både flygplatsen (max 15 min i buss) samt staden Orangestad dit man kunde åka och få sig en god kaffe latte på Starbucks samt lite shopping på bla Victoria Secret, Tommy Hilfiger och Ralph Lauren :)!

20121227-155624.jpg

20121227-155655.jpg

20121227-155719.jpg

20121227-155745.jpg

Jag skulle gärna åka tillbaka hit….

3 thoughts on “Mer info om vår resa…

  1. Caroline

    Älskar Aruba!!! Vi har varit där 4 gånger. Känner att det är riktig semester då man åker till denna ö. Den erbjuder fantastisk lugn och vita stränder och så finns det väldigt mycket att hitta på om man nu vill, som tex att dyka bland härliga fiskar,gå till baby beach där man kan simma bland småfiskar, ta båten ut med fiskare och fiska storfis. Och så de fantastiska restauranger och hotell som de har. Vet inte om du besökte Tonys and Roma de har världens bästa revbensspjäll som man helt föräter sig på och man får rulla ut därifrån och den argentiska restaurangen tyvärr minns jag inte namnet på den också en helt otrolig grym restaurang där man får använda sig utav en klcka när man vill ha mer kött på tallriken. One happy Island!!!!

    Reply
  2. Pia

    Slår Thailand, rekommenderar Aruba verkligen 🙂 Vi planerar åka tillbaka feb & mars 2013. Tycker personligen att Tamarijn är bättre än divi. Gott nytt år;)

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.