Nästa vecka drar modeveckan här i Stockholm igång, mellan den 31 januari och 2 februari visas de svenska modemärkenas kollektioner för hösten 2011 under Mercedes Benz Fashion Week i Stockholm.

Stockholms modevecka fortsätter att slå rekord i antal visningar, under dessa tre dagari visar inte mindre än ett 30-tal svenska designers sina höstkollektioner för 2011.

Internationellt etablerade stoltheter som Filippa K och Whyred blandas med experternas favoriter som Rodebjer och spännande nykomlingar som Young Fashion Industry Award-vinnaren Karin Malm.  Den svenska, hypade avantgardets drottning Ann-Sofie Back visar sin Max Factor Award-vinnande linje BACK.

Inbjudningarna har börjat trilla in på hallgolvet och jag ska försöka hinna gå på så många visningar som möjligt under dessa tre dagar.

Ida Sjöstedt Autumn/Winter 2011, även nominerad till Årets Designer på ELLE-galan 2011.

Jag kommer försöka ge er en inblick i dessa dagar och vad som visas på catwalken här i bloggen under nästa vecka samt att Sveriges enda modekanal är Star! på plats för att fånga de stora ögonblicken och ge tv-tittarna snabba trend-rapporter från alla visningar och dessutom närgångna intervjuer med designers, modejournalister och alla de berömda gäster som dras till säsongens mest exklusiva händelse i branschen.

Star!s sändningar från Stockholm Fashion Week Autumn/Winter 2011

Tisdag 1 februari klockan 22.00
Onsdag 2 februari klockan 22.00
Torsdag 3 februari klockan 22.00

Lördag 5 mars klockan 17.00
15 minuter rapport dag 1
15 minuter rapport dag 2
15 minuter rapport dag 3

1 timme specialprogram

2 thoughts on “Mercedes-Benz Fashion Week 2011

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.