Snygga MiH-jeans som ger beslutångest…

Apr
2012
01

Skrivet av: inom Shopping och Mode

9 kommentarer

MiH – Made in Heaven gör otroligt snygga jeans, flera fina jeansmodeller och passformen på jeansen gör att den finns en modell för de flesta kroppstyper. Dock ett litet minus – de töjer sig en  hel del. Det gör många jeansmärken och det är något man verkligen ska tänka på när man provar ut sinstorlek. Många gånger ska man köpa jeans som sitter riktigt tight men som sen efter ett par gånger anpassat sig efter kroppen och känns mer ”lagom” i storleken. Väljer man bara rätt storlek sitter de som en smäck :)!

Jag köpte mina första MiH jeans för flera år sedan och älskar detta märke, modellen London men efter två graviditeter så är det alldeles för stora och helt fel i passformen tyvärr.Jag har haft mina Acnefavoriter i några år nu men känner att det är dags att uppdatera jeansgarderoben med några nya snygga modeller och tvättar.

MiH hemsida såg jag nu att de lanserat webshop och skickar worldwide, alla modeller och tvättar samlade på ett och samma ställe, vilket är helt perfekt.

Här kommer några av mina favoriter, frågan är bara, vilken modell och tvätt ska jag välja?

London, Marrakesh eller Oslo? Är grymt sugen på samtliga tre modeller och har riktig beslutsångest. Vad tycker ni? Kan ni hjälpa mig att välja? Jag lovar att sedan visa här i bloggen vad jag beställde!

 Tags: , , ,

9 kommentarer

  1. My
  2. Tora
  3. Tora J
  4. Karin
  5. Eva
  6. Rosa
  7. Sophia
  8. Camilla
  9. Carol

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar