Kände mig som en riktig tröttmössa när det var dags att stiga upp och fixa frukost till familjen (därav kapade ögon på bilden :). Idag blev det jeans från Acne, vit blus från Object och leopardmönstrad sjal från Louis Vuitton.

 

Passade på att få lite morgongos av Denzel innan det var dags för dagis! 

Jobb på Anglais och mysig kaffestund med Emilia! 

Matpaus för Keyla, banan funkar alltid :)! Därefter tog vi en trevlig lunch med Charlotta Flinkenberg som är chefredaktör på tidningen CHIC och sen var det dags att bege sig hemåt igen! Mer jobb väntar ikväll…

 

10 thoughts on “Min dag i bilder…

 1. Elina

  Hej Elina,
  Jag ansvarar för alla samarbeten som Pernilla gör på nätet och annonser som syns här på Pernillas Värld. Parallellt med det driver jag även eget – en shopping & modeguide på nätet som heter Fashionguide. Kul att du följer min blogg här!

  Reply
 2. Jenny

  Underbara barn! Jag har en egen liten dotter pa 18 manader. Hur hinner du med vardagen; man, barn och karriar? Vore roligt att hora. Tack for en intressan blogg!

  Reply
 3. Shatilla

  Hej Jenny, vad kul att du följer min blogg! Jag försöker hitta en bra mix mellan jobb,familj och barn. Jag brinner för mitt jobb och försöker hitta tid till det när barnen sover tex. Man ska inte underskatta bra planering, det är nyckeln till mycket…. :)!

  Reply
 4. Maria

  Jag måste säga.. så fräscht det var me jeans, vit blus oh den scarfen…superfint oh så enkelt egentligen… där fick då jag lite tips… kan jag säga.. så nu måste jag ut o försöka få tag på en sån scarf..superfint verkligen…
  Kram kram

  Reply
 5. Camilla

  Vad kul med lite stylingtips från dig själv. det där med jeans, vit blus och scarfs är så snyggt. det är bara det att man glömmer det. Tack för tipset! Kram

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.