I fredags var vi på Junibacken och det är några månader sedan jag var där sist.Vi kom på förmiddagen och det var ok med folk, vilket är väldigt skönt. Barnen älskar att vara där! Vi hann med både sagotåg, Pippi-föreställning, lek och pannkakor innan jag skull möta upp Pernilla i stan för ett möte.

Titt ut, här är jag…:)

Full fart framåt…

Fars Dag inleddes med barnkalas/frukost hos dagiskompis Norton med familj och det bjöds på god frukost, pannkakstårta och en väldigt uppskattad skattjakt! Därefter drog Denzel & Erik vidare för att möta upp Pernilla & Theo och se Monster Jam i Globen.  Keyla och jag tog en promenad hemåt och åt lunch och tog en powernap :)!

Pannkakstårta hemma hos familjen von Platen/Ekman…

Fars Dag och söndagkväll avslutade vi med middag med Farmor på Vapiano, carpaccio, pizza & pasta stod på menyn och avslutades med riktigt goda desserter!

Randig tröja från Whyred.

Imorgon är det måndag igen och fullt schema hela veckan, bla ska jag på ett Hermesevent på Café Opera imorgon eftermiddag. Återkommer så klart med rapport från den!

2 thoughts on “Min Helg…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − sju =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.