Jag lovade att jag skulle ge er mina bästa tips från Paris, så här kommer några! Någon bloggläsare ville även veta vad vad jag hade shoppat i helgen….

Scarlett Haute Couture
19, rue Clement-Marot

– Vintagebutik som säljer märken som Hermes, Chanel och Louis Vuitton. Här hittar du skor, väskor, accessoarer och en del kläder. Tokdyrt men butiken är fylld av gamla godbitar.

Biscuiterie de Montmartre
16 rue Norvins

Självklart blev det ett stop i denna Macarone-affär och köp av en liten låda med olika godbitar i underbara pastellfärger hem till familjen.

Hotel Costes
239 rue Saint-Honoré

– Trendigt och snyggt designhotell där du bor lyxigt, men har man inte budgeten så är det lika nice  att slinka in för lunch eller ta en drink i baren.

Marc by Marc Jacobs
19 rue Place du Marché – Saint Honoré

– Här kan du hitta roliga t-shirts, accessoarer, väskor och skor. Dessutom öppnar detta märke upp en egen flaggbutik i Stockholm nu under september.

Galeris Lafayette
40 blvd Haussmann

– Köpcentrum som har ALLA märken, shop in shop med bla Chanel, Fendi, Dior, YSL (inom kort) mfl. Säljer prisvärda och sköna cachmeretröjor i sitt egna märke och denna gång köpte jag med mig en beige, rundhalsad kofta.

Colette

213 rue Saint Honoré

– Trendig galleria med de absolut senaste produkterna inom mode, skönhet, musik, böcker och teknik.

Mariage Fréres
260 Faubourg Saint Honoré

– Mitt franska favoritte.Köpte med mig en låda hem då jag är osäker på om detta thé säljs i Sverige, det är underbart gott! Min favoritsmak heter Marc o Polo.

Christian Louboutin
19 rue Jean-Jacques Rousseau

– Mitt favoritmärke när det kommer till festskor!

Mitt inköp på Louboutin blev ett klassiskt köp – ett par Miss Tack med 8,5 cm klack i svart lack. Tyvärr har jag ej hunnit ta någon bild på dem så istället får ni se dem på ”Lily” från i Gossip Girl nedan! Är supernöjd med mitt köp, och jag tror att jag kommer få mkt användning av dem i höst då de funkar både till byxor och klänningar. 

3 thoughts on “Min Parishelg!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.