Jag har fått frågan flera gånger på vilka trender jag kommer satsa på i höst! Därför tänkte jag dela med mig till er mina kära bloggläsare om mina hetaste höstmode-tips!

1.Fårpälskrage

Höstens mest hypade plagg är nog skinnjackan med fårpälskrage. Det finns flera olika modeller hos både kedjorna och våra svenska designers men det viktigaste är att jackan har en krage med päls!

Acne

2.Sammet & Skinn

Material som sammet och skinn är stort i höst, så har du som jag inskaffat ett par skinnbyxor för någon säsong sedan som du gillar, så behåll dom och styla med stickade tröjor, spets eller pudriga toner.

Dagmar

3. Leopardmönstrat

Leopardmönstrat kommer synas i mängder i höst. Jag älskar min Louis Vuitton sjal som jag köpte för några år sedan och den kommer funka även i höst till skinn, päls, jeans mm. Jag gillar bäst att ha leopardmönstrat på sjalar, accessoarer eller t ex ett linne som sticker fram under en kavaj eller kofta. Det får inte bli för mycket av det goda….

 

Louis Vuitton 

4. Rött

Flera modeskapare såsom Stella McCartney, Sonia Rykiel coh Dolce Gabbana visar inslag av rött i sina höstkollektioner. En härlig färg som sticker ut och i mina ögon signalerar passion och glädje! Kör helrött om du vågar annars kan man tex piffa upp  vardagsoutfiten med en knallröd Chanel under armen…(I wish…) 

Chanel

5. Olika nyanser av beige

Är beiga toner på väg att bli den nya svarta? Jag har fastnat i beige-facket och älskar att mixa olika nyanser och pudriga toner.Färgen beige är mjukare än svart och ser svalt och exklusivt ut… 

Gucci

Trender eller inte, det viktigaste är att man trivs i det man bär och då brukar det även synas! 

Ha en bra dag!

4 thoughts on “Mina 5 höstmode-tips!

 1. Mija

  Jag må vara otrendig och helt off, men jag förstår faktiskt inte vad som är så snyggt med dessa väskor? (bild 4) Tycker det ser ut som ett täcke när det är sytt så där. Jag förkastar inte att andra tycker det är fint, för alla har vi olika smak, men jag kan inte hur mycket jag än försöker.

  Jackan däremot var i min smak! 🙂

  Reply
 2. Sanne

  Låter ”snyggt” men jag längtar verkligen inte dit ännu. Har inte hunnit använda alla min nya sommarplagg ännu. Blir svettig bara jag tänker på fårskinnpälskrage!

  Há en trevlig och förhoppningsvis fortsatt solig och varm sommar!

  Reply
 3. Marita

  Åååhhh tack för alla dessa underbara tips Shatilla, nu vet jag vilka kort jag ska satsa på i höst :)! By the way jag äääääslskar den röda Chanelväskan…….

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.