Jag lovade er att jag skulle visa er några av mina reakap denna vecka! Jag kan även avslöja att min outfit till ELLE-galan nästa vecka är fixad och klar, men ni får vänta tills nästa vecka innan ni får se den :)! Kan dock avslöja att det blev en klänning från en svensk designer som någon föreslog i kommentarsfältet!

Ett par knallgula ballerinaskor från Lanvin. Supersköna och riktigt coolt gula.

Puderrosa klänning med en ärmlös sida och en puffärmsida från H&M.

Jag inväntar fortfarande mitt paket med favoritjeansen i ny nyans samt paisleymönstrad klänning från Acne som jag beställde i webshoppen förra fredagen och visade er här, liiiite för lång leveranstid men det är säkert pga helgdagarna.

Nu måste jag rusa, dags att göra mig redo för kvällens middag på Griffin`s med den här puman och hennes trevliga kille!

Trevlig helg!

3 thoughts on “Mina reakap denna vecka!

 1. Malinapralina

  Hmm..vad konstigt..Jag beställde samma dag du skrev om det i bloggen och jag hämtade ut mitt paket i onsdags…
  Tack för tipset förresten, är sjukt nöjd med min topp och linne jag köpte…;)

  Reply
 2. shatilla

  Hej Malinapralina,
  Jaa, det är sååå konstigt att mitt paket inte har kommit. Jag ringde dem och fick till svar att klänningen fanns på ett annat lager men att jag senast skulle få mitt paket idag, men än har inget dykt upp! Kul att du hittade lite fina köp som du är nöjd med!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.