I onsdags var jag på ett härligt shoppingmingel som Stylein anordnade i sitt showroom med Johanna Dauphin och Plaza Kvinna.

Elin Nyström & Johanna Dauphin preppar inför kvällens event!

(Ovan bilder är tagna av Linnea Aarflot) 

Jag hittade flera fina plagg som jag shoppade, bl a en svart kjol och svart klänning som är perfekta basplagg i garderoben och i underbar kvalité. Jag hittade dessutom en snygg långklänning med ”one shoulder” från vårens kollektion som jag tänker ha på ett bröllop i maj. Till slut blev det ett stickat kap på 70% rean som jag tänker ha över min skinnjacka innan värmen är här! Jag är såå nöjd över mina köp!

3 thoughts on “Mingel med Stylein…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.