Igår kväll hade vi en skön sommarkväll (dock väldigt kallt) ute på Italienska Ambassaden på Djurgården för att kika på modevisningen för Lindex samarbete med Missoni. Kollektionen är sååå fin & framför allt barnkläderna är ljuvliga!

Susanne, Pernilla & jag hade en väldigt trevlig kväll!

(Bilderna ovan har Katarina Ljungdahl/Finest.se tagit)

Jag fick plats frontrow, tackar för detta MB & vissa av modellerna hade med sina egna barn, sååå söta! Det bjöds på champagne och plockmat & jag träffade massor av bekanta ansikten, gamla kollegor och  nya kollegor.

En rolig överaskning efter modevisningen var att de smällt upp en tillfällig Pop-up butik så att alla gäster fick möjlighet att shoppa under kvällen! Jag hittade en söt klänning till Keyla och en tröja till mig själv! Hoppas på att kunna shoppa några fler saker när kollektionen landar i butik.

Den 25 september landar denna kollektion i butik och på webshopen, 10% av försäljningen från denna kollektion skänker Lindex till Rosa Bandet och Bröstcancerforskningen – hatten av!  

5 thoughts on “Missoni-Lindex kväll!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 15 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.