Mjukisbyxan – Årets trend 2010?

Dec
2009
27

Skrivet av: inom Shopping och Mode

2 kommentarer

En av vårens stora trender 2010 är mjukisbyxan. Den gör comeback igen och till våren är dem snyggast att styla till en tight topp, mc-jacka och höga klackar. Våga gärna mixa olika material som spets och skinn. Trenden har vi kunnat se hos bla Alexander Wang, Rag and Bone och Yigal Azrouë, i  i både herr- och damkollektioner.

Vad tror ni, kommer ni anamma denna trend? Jag älskar att hasa runt i mysbyxor hemma och kan tänka mig att uppdatera mina hemmabyxor till ett par snyggare och mer representativa om man får oväntat besök, men jag tror att jag skippar trenden som jobboutfit och på kommande affärsmöten.2 kommentarer

  1. sanna
  2. cecilia andersson

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar