Modekedjor på nätet…

okt
2010
21

Skrivet av: inom Shopping och Mode

3 kommentarer

Nu har även MQ anslutit sig till kedjor som kompletterar med egen webshop.Idag säljer MQ bla Björn Borg, Calvin KleinFred Perry, InWearLevi’s, Peak Performance och även deras egna märke  Zoul.

Är det fler än jag som tycker att det är märkligt att se Ari Behn i MQ-reklamen? Smart av MQ, men känns inte riktigt 100% med en norsk kunglighet som gör reklam för en kedja…..

Även budgetkedjor såsom Lindex & HM har sedan länge egna webshopar och även om du bor i en stad där alla dessa kedjor finns, kan ibland tidsbrist, trötthet eller ointresse göra att det är ganska skönt att shoppa loss  hemma i soffan i lugn och ro. Dessutom slipper man köer, varma provrum och hets-rea.  Överlag tycker jag att det är enkelt att retunera om något ej passar (Jag brukar dessutom återanvända påsen som plaggen kommer med och många har portofritt).  Jag tycker även att de flesta svenska webshopar blir bättre på att ej ha för hög fraktkostnad, utan en ok avgift som gör att man tycker att det är värt att kunna beställa hemifrån istället för att springa runt i butiker.

Självklart gillar jag även att shoppa på stan, men då föredrar jag faktiskt att gå själv, kontra med en väninna. Oftast vet jag precis vad jag letar efter eller vill ha och är en ganska snabb beslutsfattare :)! Inget velande här inte….(No offens my dear friends 🙂

Vill ni har fler tips på svenska webshoppar som säljer kläder, accessoarer och skönhet, kan jag tipsa om min modeguide – Fashionguide där ni hittar ett stort urval av svenska webshoppar!

Vad föredrar du, shoppa i butik eller via nätet?3 kommentarer

  1. Sara Eriksson
  2. Vera
  3. My

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar