Idag fick Denzel & Keyla en ledig dag från dagis, vi började dagen med långfrukost och fotboll i trädgården innan vi begav oss till Café Opera där de båda skulle gå en modevisning förPolarn & Pyret We  R Familys lunchevent!

Vi började med att käka lunch – Happy Meal från Mc Donalds…

Båda påklädda och redo för scen i finfina kläder!

I sista sekund får Denzel för sig att han inte vill gå ut på scen själv utan mig, trots att han har gått flera visningar tidigare. Så det var bara att gå med (inte riktigt förberedd el klädd för det), men allt går :)!

Sista vändan ut gick bättre, då stod pappa Erik i publiken och Denzel blev lite tuffare :)!

Min vän Lotta Gray var konferencier & Charlotta och Katarina från Loppi.se hade som vanligt fixat till ett riktigt trevligt lunchevent med intressanta samarbetspartners på plats såsom Yasuragi och Polarn & Pyret, det bjöds på sushi och välfyllda goodiebags till alla gäster.

2 thoughts on “Modevisning med We R Family

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 − tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.