Maison Mona di Orio är ett Amsterdambaserat parfymhus med ett distinkt fokus på hantverk och kvalitet i alla kreationer. Samtliga är producerade i Frankrike av företag med rötter i parfymens guld era.

I kollektionen Les Nombres d’Or finns några fantastiska dofter signerad Mona di Orio ­– en klassiskt tränad parfymör som redan som ung kvinna fick chansen att jobba sida vid sida med den kända ”näsan” Edmond Roudnitska.

I kollektionen har Mona di Orio sökt efter de perfekta proportionerna för att nå harmoni. Genom att använda de finaste råmaterialen och väl avvägda ingredienser har hon tagit fram dofterna Musc, Ambre, Cuir, Vetyver, Vanille, Tubereuse, Rose Etoile de Hollande och vårens nyhet Eau Absolue.

Dofterna säljs numera exklusivt på NK Kosmetik i Stockholm och Göteborg.

20130529-162200.jpg

20130529-162231.jpg

2 thoughts on “Mona Di Orio nu i Sverige!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.