Hoppas att alla ni fina mammor därute har blivit ordentligt firade idag på Mors Dag!

Min morgon började med frukost och present från världens två finaste gullungar, och det var ingen dålig present jag blev uppvaktad med heller… På bordet låg detta lilla fina paket…

och inuti låg detta fina armband!

Idag har Stockholm visat sig från sin bästa sida, sol och blå himmel även om det saknades ett par grader för att det skulle kännas så där värmande sommarskönt.

Eftermiddagen spenderade jag trots detta inom hus på Hotel Rival vid Mariatorget då Mammabikten gick av stapeln idag och flera intressanta föreläsare var inbjudna. För att nämna några var Hanna Hedlund, Jana Söderberg och  min vän Lotta Gray inbjudna föreläsare. En eftermiddag full av härlig inspiration, sång, skratt och härliga mammabekännelser! Ann Söderlund var konfrencier och hon är ju heelt galen :)!

Lotta höll föredrag om hur hennes liv förändrades sen hon fick sin cancerdiagnos för ca 2 år sedan, en gripande historia om hennes liv som mamma, fru, kollega, kvinna mitt i livet och vad som plötsligt händern är mattan rycks undan från ens fötter. Hon berörde många i publiken och jag tror att det var fler än jag som satt och grät av både lycka och hugg i hjärtat av hennes historia…… 

Världens bästa Lotta och jag!

(Idag har jag på mig jeans från Seven, Jacka Jofama, Cashmeretröja Peter Hahn.)

2 thoughts on “Mors dag!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.