När våren är på intåg blir jag alltid sugen på att bära mer ljusa plagg och därför vill jag tipsa er om några riktigt snygga och prisvärda plagg från Capri Collection som jag klickade hem förra veckan.

Vit klänning i romantisk stil som jag tänker styla med boots i svart eller brunt och skinnjacka alt jeansjacka för en tuffare look. Den har en underbar, skön kvalite och är inte genomskinlig! Pris 499kr.

Vita klassiska shorts som kommer användas flitigt i sommar till marin-randig tröja för en sailor-look samt till den svarta tröjan nedan med dragkedjedetalj på framstycket för en tuffare outfit. Pris 329kr.

Snygga detaljer, pris 249kr…

 

Omlottkofta i grått, matrialet är bomull. Den är lång i armarna och lite längre fram än bak. Perfekt ”dra-på-sig kofta”.Pris 299kr

4 thoughts on “Mot ljusare tider….

  1. Sofie

    Vet att det finns en del småbutiker runt om i landet. Bl a så säljs dom i Capributiken i Leksand och på Vindla Gård utanför Karlskrona.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.