Det har varit en ljuvlig sommar, den är inte slut ännu men semestern börjar trots allt lida mot sitt slut….. Det har varit en ljuvlig sommar med dessa två fantastiska människor. Ingen dans på rosor alla dagar utan det har funnits tillfällen när man har velat ha timeout från semestern, skrik, bråk och allmänt intensivt men ändå härligt med ledig tid tillsammans, semester utan tider att passa, sovmornar och ljuva sommarkvällar i Spanien….

Denzel har lärt sig simma, Keyla har utvecklats och vuxit så på längden, hon har fyllt 4 år och bla lärt sig koka kaffe under vattnet. Erik och jag har haft tid att fixa en del saker hemma, i trädgården och bara njutit av huset, omgivningen och sommarvärmen som vi fått en ordentligt härlig dos av denna sommar.

Nästa vecka drar dagis, jobb & fotbollsskola igång och då blir det vardag, rutiner och tider att passa igen.

Jag älskar min familj & dessa små så att det gör ont,även om de driver mig till vansinne med jämna mellanrum :)!

20130805-222452.jpg

20130805-222517.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.