Idag känns det som att jag har promenerat runt heeela stan, men i helt underbart soligt ävder :)! Kungsholmen – Stureplan -Östermalm – Kungsholmen!

Jag & Pernilla började dagen med ett givande möte med Sturebadet som är vår samarbetspartner här på sajten. Vår duktiga bloggkollega Lollo bloggar ju här på sajten om träning och hälsa och är en av Sturebadets mest uppskattade och duktiga instruktörer.

Helene, Filip & Jimmy från Sturebadet tillsammans med Pernilla och mig!

Håll utkik här på sajten framöver då vi har flera spännande samarbeten under året med Sturebadet som kommer att gynna er kära läsare :)!

Angelina & Jennifer

Därefter sprang jag vidare för möte nr 2 med Angelina Jolin, en av Sveriges duktigaste stylister för ett snabbt möte. Alltid lika inspirerande att träffa henne!

Angelina och Jennifer är gamla kompisar och jag och Jennifer känner varandra sedan tidigare och tränar på Sturebadet och brukar springa på samma pass och äta frukost samma tider där:). Jennifer är dessutom en av Pernillas  bästa kompisar så efter mötet tog vi en promenad bort till Lisa på torget där Pernilla & Jessica satt och käkade lunch! Cirkeln var sluten som ni förstår :)!

Jag lämnade dock sällskapet för att rusa vidare till dagis där det var föräldrarfika idag! Mammaplikten kallar :)!

Jeans Acne, skinnjacka Twist n`Tango, spetsblus H&M, väska Givenchy

Nu ska jag beta av lite mail och jobb som jag ej hunnit med idag!

Summerar dagen som en givande dag med bra möten med positiva och härliga människor!

3 thoughts on “Möten med härliga människor!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.